L'Ajuntament, en converses amb el veïnat de Can Borrull per arribar a un acord per la reparcel·lació

L'alcaldessa vol traslladar "tranquil·litat" per la urbanització de la zona, un procés que dura des de fa més de 15 anys


  • Comparteix:

L'Ajuntament està compromès a tancar tot el procés d'urbanització de Can Borrull, a les Planes. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha explicat al programa 'Línia directa' que actualment l'executiu està en converses amb el veïnat de la zona per arribar a un acord quant a la reparcel·lació. Assegura que ha traslladat 'tranquil·litat' als veïns i que 'farem el que ens toca fer'.

La urbanització de Can Borrull es remunta a fa més de 15 anys i des de llavors s'han produït almenys set endarreriments. La iniciativa ha constat de tres grans intervencions: pacificar el trànsit a la carretera de Vallvidrera i dotar de més seguretat els vianants -amb la instal·lació de voreres-; urbanitzar la zona amb una nova xarxa d'aigües pluvials, una nova canonada d'aigua potable i un nou enllumenat, i la renovació dels semàfors i la reducció del risc d'inundacions amb la construcció d'un mur de formigó a la riera.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.