Un agent d'estacionament de zona blava denuncia que va patir una agressió mentre posava una multa

Dimarts que ve se celebrarà el judici ràpid per resoldre l'incident


  • Comparteix:

L'agent agredit prefereix mantenir-se en l'anonimat / Foto: Localpres

L'agent agredit prefereix mantenir-se en l'anonimat / Foto: Localpres

Un agent d'estacionament regulat ha denunciat que va rebre una agressió dimecres passat a Sant Cugat. Ell mateix, que no vol donar a conèixer el seu nom perquè té pendent un judici ràpid dimarts vinent, ha explicat a Cugat Mèdia que una persona el va gravar amb el mòbil mentre li posava una multa i, a continuació, el va insultar i el va empènyer. Tot i que confessa que és la primera vegada que li passa una cosa similar en els 12 anys que porta fent aquesta feina, l'agent assegura que 'cada dia algun company rep insults i, fins i tot, escopinades'.

La secció sindical de Comissions Obreres (CCOO) Promusa ha lamentat el fet i "les agressions que reben, de forma verbal i física, els inspectors d'estacionament regulat pràcticament cada dia". A més, des del sindicat s'ha demanat a l'empresa i a l'Ajuntament una reunió amb caràcter urgent per parlar d'aquesta situació, que consideren "inadmissible", i aplicar les mesures necessàries per posar-hi solució.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.