El veïnat de Can Cortés demana una partida específica per al barri als pressupostos municipals

Des de l'Associació de Veïns reclamen a l'administració que es millori la cobertura i la connectivitat al barri


Temes relacionats

L'Ajuntament de Sant Cugat planteja constituir una teleoperadora per garantir la cobertura a tots els barris (16/mar/21)

L'AAVV de Can Cortés es conjura per desencallar les demandes pendents del barri ( 2/feb/21)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del barri de Can Cortés / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu del barri de Can Cortés / Foto: Cedida

El veïnat de Can Cortés reclama que el pressupost municipal, aprovat inicialment aquest dilluns, inclogui una partida específica per al barri. En concret, des de l'associació de veïns demanen la compra d'antenes públiques per millorar la connectivitat i la cobertura a la zona o, com a mínim, un estudi de la seva viabilitat perquè no sigui 'un any perdut'.

Tot i que des de l'associació prioritzen corregir la mala connectivitat, també indiquen que cal millorar l'arranjament de carrers i la neteja viària. De fet, lamenten que la partida d'aquest últim servei hagi baixat, quan des del barri demanen duplicar el pas de dos a quatre dies al mes. El seu portaveu, Borja Aitor Arriaga, assegura que es conformen amb què hi hagi una partida per al barri i, llavors, treballar més endavant a què s'hauria de destinar. "No ens importa si el pressupost és d'esquerres o de dretes", ha concretat.

De fet, es queixen que, després de reunir-se al febrer amb el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, i que aquest els emplacés a proposar un projecte per incloure'l als pressupostos, "ni tan sols hagi contestat" a la seva proposta. L'associació es mostra oberta, això sí, a participar en el debat i el període d'al·legacions abans de l'aprovació definitiva dels comptes.


Borja Aitor Arriaga

Nosaltres hem fet la feina, però el govern no l'ha feta. Hem fet arribar aquesta petició concreta de la compra d'antenes públiques i ni tan sols ens han contestat. No acabem d'entendre per què no hi ha cap euro d'inversió a Can Cortés i que ni tan sols se'ns escolti quan se'ns va convidar a participar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.