L'EMD de Valldoreix s'integra al Consorci del Parc Natural de Collserola

L'entitat municipal descentralitzada ja és membre de ple dret, juntament els municipis de la zona


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Collserola / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de Collserola / Foto: Cugat Mèdia

L'EMD de Valldoreix ha entrat aquesta setmana, com a membre de ple dret (amb veu i vot), en el Consorci del Parc Natural de Collserola. Integren aquest ens la Diputació de Barcelona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la Generalitat, així com els nou municipis que formen part d'aquesta zona verda, entre ells Sant Cugat. Es posa així fil a l'agulla a una reivindicació històrica de l'EMD, que ara podrà intervenir en la presa de decisions del consorci, i que s'ha facilitat amb una modificació dels estatuts del mateix.

El Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola és una entitat pública de caràcter associatiu i de naturalesa institucional i local que té per objectiu la gestió i desenvolupament del Pla Especial d'Ordenació i de Protecció del Medi Natural del Parc de Collserola. El consorci exerceix les competències de gestió, de caràcter general o local, que corresponen als ens consorciats respecte al Parc Natural.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.