El sol s'imposa en els últims dies de Setmana Santa

A partir de dimarts, torna l'ambient hivernal


  • Comparteix:

Mapa de la previsió meteorològica de Catalunya d'aquest dissabte / Foto: Meteocat

Mapa de la previsió meteorològica de Catalunya d'aquest dissabte / Foto: Meteocat

El bon temps s'imposa en els últims dies de Setmana Santa, segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat). Divendres Sant serà un dia assolellat amb alguns núvols baixos, durant el matí, a la Costa Brava. A partir del migdia hi podria haver ruixats febles al Pirineu. Pel que fa a les temperatures, seran càlides arreu del país, amb valors màxims entre els 20 i els 25 graus. Dissabte s'espera un cel serè, tot i que la tramuntana bufarà a partir del migdia a l'Empordà.

Diumenge començaran a baixar les temperatures, que es mouran entre els 18 i els 22 graus de màxima, però el temps continuarà assolellat, amb alguns núvols prims a la tarda. I dilluns de Pasqua es pot notar una lleu pujada de les temperatures que serà breu, ja que dimarts torna l'ambient hivernal. A Sant Cugat, s'esperen dies sense complicacions meteorològiques i amb una probabilitat molt baixa de pluges.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.