[Crònica] Els restauradors recuperen el temps perdut per Setmana Santa

Cugat Mèdia s'ha passejat pels carrers de Sant Cugat per copsar l'ambient de la restauració


  • Comparteix:

Imatge de les terrasses de Sant Cugat aquest dissabte de Setmana Santa / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de les terrasses de Sant Cugat aquest dissabte de Setmana Santa / Foto: Cugat Mèdia

Setmana Santa era temps de marxar lluny de la nostra ciutat i de veure terrasses buides. Aquest fet s'ha capgirat com un mitjó en aquests dies de vacances. Alguns han marxat, però els que s'han quedat a Sant Cugat han omplert terrasses i han gaudit del bon temps amb un alt grau de satisfacció dels restauradors.

"Trigarem una mitja hora en donar-vos taula a la terrassa". "A l'interior potser tindreu menys temps d'espera". Els clients volen gaudir del bon temps, de les terrasses i d'una simple xerrada amb un bon àpat.

Caminant per Sant Cugat és una de les fotografies més repetides, alta ocupació dels bars i restaurants ja sigui a l'eix comercial o a la resta d'espais de restauració de la ciutat.

"La gent està cansada d'estar tancada i aquests dies de Setmana Santa són una oportunitat per ells i per nosaltres" afirma el propietari de la Crep, Javier Basigalupo.

Famílies gaudint de tota mena de menjar, parelles compartint felicitat i amics i amigues que fan petar la xerrada són els diferents perfils que es poden veure a les terrasses de la nostra ciutat.

No és un dissabte de Setmana Santa quotidià de fa uns anys amb poca activitat comercial i fluixa interacció a la restauració. Tot ha canviat i els restauradors gaudeixen de la resposta de la ciutadania, una gran sorpresa en temps de pandèmia.




Javier Basigalupo

Hem treballat molt bé durant tota la setmana. Hem tingut més gent del que ens esperàvem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.