Albert Oliveres: 'Com a fill sents molt orgull quan tothom li té aquest apreci profund i sincer'

Un dels fills d'Arcadi Oliveres agraeix el reconeixement de la ciutadania a la figura del seu pare


  • Comparteix:

La vetlla a Oliveres, al Tanatori de Mira-sol / Foto: Cugat Mèdia

La vetlla a Oliveres, al Tanatori de Mira-sol / Foto: Cugat Mèdia

La família d'Arcadi Oliveres agraeix el suport que ha rebut arran de la mort de l'economista i activista aquest dimarts. El seu fill Albert assegura que és 'un orgull veure com tothom transmet missatges, com tothom li té aquest apreci tan profund i sincer'. Admet, però, que és una situació que 'costa de gestionar' pel volum de gent que se'ls adreça, tot i que també 'reconforta moltíssim'.

La vetlla a Arcadi Oliveres té lloc aquest dimecres i dijous al Tanatori de Mira-sol. El funeral serà aquest divendres a Barcelona, a l'Església dels Caputxins de Sarrià, però serà un acte íntim i privat, adreçat a familiars i amics d'Oliveres.

L'activista ha mort aquest dimarts als 75 anys d'edat a causa d'un càncer. Les mostres de suport a la seva família i de reconeixement a la seva figura s'han succeït a través de les xarxes socials i dels mitjans de comunicació.


Albert Oliveres

Com a fill sents molt orgull quan tothom transmet missatges a tot arreu. Tothom li té un apreci molt profund i sincer. No pots respodre a tothom, però li agraïm des d'aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.