El llibre de condol per la mort d'Arcadi Oliveres estarà a disposició de la ciutadania la setmana que ve a l'ajuntament

El llibre romandrà a l'entrada del vestíbul del consistori durant una setmana per tal que tothom pugui escriure un homentatge


  • Comparteix:

Imatge d'Arcadi Oliveres / Foto: LocalPres

Imatge d'Arcadi Oliveres / Foto: LocalPres

L'Ajuntament i la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) han impulsat un llibre de condol perquè la ciutadania pugui homenatjar l'activista i economista Arcadi Oliveres, que va morir dilluns. L'alcaldessa, Mireia Ingla, i la presidenta de la Unipau, Neus Sotamayor, estrenaran el llibre dilluns a dos quarts de sis de la tarda a la sala noble de l'ajuntament, en un acte que també comptarà amb la presència de familiars d'Oliveres. L'aforament serà limitat per tal de respectar les mesures anti-Covid.

Posteriorment, el llibre quedarà exposat durant una setmana al vestíbul del consistori perquè tothom pugui escriure unes paraules en homenatge a l'activista. L'horari per fer-ho serà de dilluns a dijous de nou del matí a sis de la tarda, divendres de nou a dues del migdia i dissabte de nou a una.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.