El Bar Catalunya i el Pla Especial de Collserola, temes centrals de la tertúlia 'El Gall del Monestir'

Els fons europeus Next Generation i la fi de l'estat d'alarma, altres temes de debat entre els representants polítics


  • Comparteix:

La tertúlia 'El gall del monestir' del 14 d'abril amb Pau Sànchez, Susanna Casta, Joan Domènech i Francesc Duch / Foto: Cugat mèdia

La tertúlia 'El gall del monestir' del 14 d'abril amb Pau Sànchez, Susanna Casta, Joan Domènech i Francesc Duch / Foto: Cugat mèdia

La tertúlia política 'El Gall del Monestir' d'aquest dimecres ha tractat diferents temes relacionats amb l'actualitat santcugatenca i nacional. La situació del Bar Catalunya i el Pla Especial de Collserola, que afecta els barris Sol i Aire i Mas Fortuny, han estat dos temes centrals durant la tertúlia. A banda, també s'han tractat aspectes relacionats amb els fons europeus Next Generation, el 90è aniversari de la Segona República i la finalització el 9 de maig de l'estat d'alarma, i les seves conseqüències. Recupera aquí la tertúlia sencera.

ESCOLTA-HO

A la tertúlia hi ha participat Joan Puigdomènch, regidor de Junts per Sant Cugat; Francesc Duch, tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà i Habitatge, per part d'ERC-MES; Susanna Casta, vocal del PSC a la junta de veïns de l'EMD de Valldoreix; i Pau Sànchez, secretari del grup municipal de la CUP-PC.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.