Els comerciants del Mercat Torreblanca demanen a l'Ajuntament un sistema de climatització


  • Comparteix:

Els paradistes es disfressaran d'esquimals per fer coincidir la protesta amb el Carnestoltes

Els paradistes es disfressaran d'esquimals per fer coincidir la protesta amb el Carnestoltes

Els comerciants del Mercat Torreblanca protagonitzen aquests dies un original acte de protesta per demanar a l'Ajuntament que climatitzi aquest recinte, tal i com asseguren es va comprometre a fer ara fa sis anys. Amb aquesta finalitat, i coincidint amb la festa del Carnestoltes, els paradistes es disfressaran d'esquimals i faran també una recollida de signatures entre els clients, que segons diuen, també pateixen les conseqüències de la falta d'un sistema de climatització.

Coincidint amb la celebració del Carnestoltes, els trenta propietaris de les parades del mercat municipal de Torreblanca es disfressaran d'esquimals, divendres i dissabte, i decoraran les instal·lacions amb iglús com a acte de protesta per la falta de climatització que hi ha en aquest equipament.

El president de l'associació de comerciants del mercat, Salvador González, la falta de climatització no només afecta als comerciants, sinó també als clients. D'aquesta manera, reivindica que l'ajuntament 'es posi les piles' i que arregli el problema, que segons afirma, fa sis anys que arrosseguen.

Salvador González

Ha arribat un punt que no és pot aguntar aquesta temperatura. Són molt difícils per treballar i sobretot per els clients. Volem que l'Ajuntament es posi les piles i arregli el problema.


Segons Salvador Gonzàlez, la idea de disfressar-se va sortir mig en broma entre alguns treballadors que, aquests darrers dies, i degut a les baixes temperatures, anaven tan abrigats que quasi semblaven 'esquimals'. Finalment però la majoria de paradistes ha trobat que és una idea molt adequada.

Salvador González

La setmana passada veníem a treballar i ja semblàvem esquimals. Parlant uns i altres vam decidir de tirar endavant aquesta iniciativa.


Durant avui i demà, a més, l'associació de comerciants del mercat de Torreblanca recollirà firmes per presentar-les juntament amb un escrit de queixa a l'ajuntament, i regalarà mil gelats a tots els clients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.