El menor santcugatenc de la dessuadora taronja de Via Laietana nega haver agredit la policia i els agents no el poden identificar

La fiscalia demana per al jove i tres menors més detinguts el 18 d'octubre del 2019 un any de llibertat vigilada


  • Comparteix:

El Guillem, el menor d'edat santcugatenc a qui la Policia Nacional va detenir el 18 d'octubre del 2019 a la Via Laietana i que portava una dessuadora taronja, ha negat aquest dimecres haver llençat objectes contundents contra els antiavalots. Durant el judici, vist per sentència, els agents que han declarat tampoc l'han pogut identificar clarament.

El Guillem està acusat de desordres públics i d'atemptat contra l'autoritat amb instrument perillós. La Fiscalia ha mantingut la petició d'un any de llibertat vigilada i 40 dies d'ordre d'allunyament de la comissaria de la Policia Nacional de Barcelona. L'advocada del jove, Norma Pedemonte, ha assenyalat, en declaracions a l'ACN, que "s'han oposat" a aquesta petició i ha assenyalat que entre els testimonis dels agents de la Policia Nacional "s'han produït contradiccions". Ara tot plegat queda en mans del jutjat, que haurà de dirimir entre l'absolució o la condemna.

El jove es va fer conegut per les imatges en què se'l veu assegut al terra de la Via Laietana i és reduït per més de cinc agents que corren cap a ell aprofitant que s'entreté recollint les coses mentre els concentrats al seu voltant fugen corrent.




Norma Pedemonte

Ens hem oposat a l'acusació de la fiscalia. Hi han hagut contradiccions entre les declaracions dels agents. Ara queda en mans del jutjat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.