Així serà la Marxa Infantil aquest any (i els propers)

Les inscripcions per a la 62a edició s'obriran al setembre


  • Comparteix:

Imatge de la Marxa Infantil 2019 / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la Marxa Infantil 2019 / Foto: Cugat Mèdia

La Marxa Infantil 2021 obrirà inscripcions de l'edició d'enguany a principis de setembre, i a mitjans del mateix mes, amb la tornada a l'escola, s'acordarà amb les AFA la recollida dels materials. La xifra màxima de participants serà de 1.000 parelles, el màxim que permet la normativa del Parc Natural de Collserola. Després de la confirmació de la data, el 17 d'octubre (24 d'octubre en cas que s'hagi d'ajornar), esperen que l'edició se celebri 'amb la màxima normalitat possible', d'acord amb les possibles mesures anti-Covid.

El recorregut d'aquesta 62a edició serà el mateix que el de la passada i que es va anul·lar a causa de la pandèmia: començarà al parc de Ramon Barnils, se seguirà per Torre Cendrera, després passarà pel camí de Can Codonyers i Can Coll (on aquest any, però, no es dinarà), després seguirà pel camí del Turó Torrefera, el Pi d'en Xandri i l'Escola Avenç, per finalitzar al parc de Ramon Barnils.

L'edició de 2020 va ser la primera a anul·lar-se, després de 60 anys fent-se, tot i que el 2013 es va haver de suspendre a mitja marxa a causa d'un temporal.


Silvano Bendinelli

"És una mica obligat aquest recorregut perquè hi ha també limitacions d'espais, i en principi l'autorització de parc serà sobre la base del recorregut que havíem tingut autorització a principis de 2020."



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.