El veïnat de Can Cortés reclama que el pressupost plantegi la millora de la connectivitat al barri

L'associació de veïns ha presentat una al·legació al pressupost municipal per fer un estudi de viabilitat de la instal·lació d'antenes públiques


Temes relacionats

Les emergències habitacional i climàtica i la crisi de la Covid-19 centren les preguntes de l'audiència pública del pressupost de Sant Cugat (14/abr/21)

Els Pressupostos Participatius de Barri faran realitat 75 projectes a Sant Cugat (12/abr/21)

El veïnat de Can Cortés demana una partida específica per al barri als pressupostos municipals (23/mar/21)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Can Cortés / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu de Can Cortés / Foto: Cedida

Can Cortés reclama, de nou, que el pressupost municipal inclogui l'estudi de viabilitat per la compra d'antenes que millorin la connectivitat al barri. L'associació de veïns ha presentat una al·legació als comptes presentats pel govern i aprovats inicialment perquè Can Cortés 'existeixi' i deixi de ser 'un dels punts negres' de la ciutat pel que fa a la cobertura i a la xarxa mòbil. El veïnat lamenta el silenci del govern local a les seves demandes històriques i, tot i que celebra el funcionament dels pressupostos participatius de barri, assegura que 'no poden dependre' només d'aquests diners.

El portaveu de l'associació, Borja Aitor Arriaga, ha explicat a Cugat Mèdia que l'administració "hauria de garantir el dret a la connectivitat" i que no ho hauria de deixar en mans de les companyies privades que "no tenen cap incentiu per fer-ho". Una qüestió que s'ha tornat més "urgent" a causa de la pandèmia i l'augment del teletreball i l'activitat en línia.

Des de l'associació, a més, han criticat l'horari de l'audiència pública del pressupost, a mig matí, que en dificultava la participació.


Borja Aitor Arriaga

Com que no ens han fet cas, farem ús de l'esmena per, com a mínim influir i explicar que Can Cortés existeix i que té problemes. Els pressupostos han donar resposta a aquests problemes, perquè ara mateix Can Cortés no existeix als pressupostos municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.