En marxa les obres d'ampliació del passeig del Nard de Valldoreix

L'EMD preveu que els treballs estiguin enllestits després de l'estiu


  • Comparteix:

Les obres estan en marxa des del març / Foto: EMD Valldoreix

Les obres estan en marxa des del març / Foto: EMD Valldoreix

L'ampliació del passeig del Nard, a Valldoreix, serà una realitat passat l'estiu i es permetrà així recuperar el doble sentit de circulació de la via i que les voreres siguin accessibles. Els treballs, que es faran al tram entre l'avinguda de l'Alcalde Ramon Escayola i l'avinguda Baixador, van començar a principi de març i permetran que la via passi a tenir una amplada de 10 metres, quatre més dels que tenia fins ara. Està previst que les obres durin sis mesos.

Amb motiu de les obres, caldrà modificar tots els murs i tanques de les parcel·les del cantó est del passeig: s'hauran d'enderrocar i construir de nou. Tot això es farà, això sí, respectant en la mesura del possible el disseny original. La contenció de terres es realitzarà, quan calgui, amb formigó armat que es revestirà amb el mateix tipus de pedra que tenen actualment.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.