Un centenar d'infants i pares protagonitzen la prova pilot del Bicibús de l'Escola Pi d'en Xandri

L'escola santcugatenca ha estat la primera a la ciutat en sumar-se a la iniciativa


  • Comparteix:

Imatge de la prova pilot del Bicibús de l'Escola Pi d'en Xandri / Foto: Cedida

Imatge de la prova pilot del Bicibús de l'Escola Pi d'en Xandri / Foto: Cedida

L'Escola Pi d'en Xandri es converteix en la primera escola de Sant Cugat que du a terme una prova pilot de Bicibús, una modalitat de transport escolar sostenible i col·laborativa coordinada per les famílies. La iniciativa consisteix a organitzar un grup d'infants supervisat per adults 'motor', que aniran tots junts en bicicleta fins a l'escola. Les diferents proves pilot tindran lloc els pròxims divendres d'abril.

Una de les coordinadores de la iniciativa, Mayra Camarassa, explica que la primera prova pilot "ha estat tot un èxit" perquè no esperaven tenir tantes inscripcions. El centre educatiu compta amb el suport de l'Oficina Metropolitana de la Bicicleta de l'AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona) per tirar endavant l'activitat, que està oberta a totes les famílies de l'escola. Per participar en el Bicibús només cal apuntar-se a l'aplicació 'Bicibús AMB'. Aquesta primera vegada s'havien inscrit uns 30 infants per participar-hi, però finalment, entre pares, monitors i alguns nens que s'han sumat a última hora, han participat unes 100 persones, assegura Camarassa.

L'itinerari de ruta està sempre obert en funció a les necessitats de les famílies que s'apuntin. L'AFA de l'escola apunta que "fins i tot es poden plantejar diferents línies de Bicibús que vinguin de zones diferents, si hi ha famílies interessades a promoure-les".




Mayra Camarassa

"La prova pilot ha anat millor del que esperàvem. Realment ha sigut una experiència molt maca, amb molta il·lusió i molt divertida. Ha sigut un èxit perquè no esperàvem tenir tantes inscripcions".




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.