La figura de Marilyn Monroe segueix vigent a Sant Cugat

L'exposició dedicada a l'actriu nord-americana es podrà visitar de forma guiada el primer diumenge de mes


  • Comparteix:

La història de l'actriu nord-americana Norma Jeane Baker Mortenson, més coneguda com a Marilyn Monroe, segueix molt present a Sant Cugat gràcies a l'exposició sobre la seva vida i trajectòria que es pot trobar a Cal Gerrer. Una vegada al trimestre, a les 12 h, s'ofereix una visita guiada per la mostra. Cugat Mèdia ha fet un recorregut a través de la col·lecció de fotografies, objectes i molt més de Marilyn Monroe.

L'autor de l'exposició i artista santcugatenc, Frederic Cabanas, ha ressaltat que "la sala dedicada a l'actriu és una de les més completes d'Europa i que permet conèixer la seva bellesa i algunes de les vivències més destacades".

La col·lecció de peces d'aquesta mostra fixa de Cal Gerrer fa un repàs biogràfic de la trajectòria de l'actriu nord-americana i permet al públic endinsar-se al seu glamurós únivers. A més, l'exposició també compta amb una biblioteca que conforma el fons literari més extens dedicat a Marilyn Monroe.

Les properes visites seran el 18 de juliol i el 17 d’octubre.




Frederic Cabanas

L'exposició et permet sentir i compartir la llum i la bellesa de Marilyn Monroe. Fer la visita guiada és una manera molt bonica de conèixer-la



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.