5,2 milions: l'aportació màxima de la Generalitat a la construcció de La Mirada

La resta del cost de l'obra, que supera els 8 milions d'euros, l'assumirà l'Ajuntament de la seva butxaca


  • Comparteix:

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, en l'última visita que va fer a l'escola la Mirada el desembre passat / Foto: Cugat Mèdia

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, en l'última visita que va fer a l'escola la Mirada el desembre passat / Foto: Cugat Mèdia

La Generalitat assumirà 5,2 milions d'euros del cost de construcció de La Mirada, no més. El govern ha aprovat una addenda per modificar el conveni d'execució de les obres, que es va signar el 2017, i que té ja pressupostada aquesta partida. En canvi, l'Ajuntament haurà d'assumir la resta del cost, que estarà al voltant dels 8,4 milions d'euros. A més, el consistori es compromet a tenir enllestit el nou edifici per començar el curs 2023-2024.

Tot i que inicialment el compromís de la Generalitat era assumir el 80% de la inversió, els canvis i endarreriments en el projecte han fet augmentar el pressupost -de 6,5 a 8,4 milions, tot i que pot haver-hi petits canvis-. El Govern, però, manté la seva aportació inicial, els 5,2 milions, i la resta anirà a càrrec de l'Ajuntament, que avançarà la totalitat dels diners d'entrada i n'assumeix la construcció.

Després de molts endarreriments, el projecte de La Mirada enfila ja la recta final. Finalment, l'escola s'ubicarà al parc del Bosc de Volpelleres i serà un centre de tres línies d'infantil i primària.

El projecte de l'escola està en marxa des de 2016, però en uns mòduls a tocar de l'escola l'Olivera, a Volpelleres, on ha anat creixent.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Tants millions, per carregar-se , el bosc de Volpelleres ? un ajuntament sostenible i ecològic, oi ? Quanta hipocresia progre......i d’esquerres....

Pere Ferrer Morello. Enviat el 20/abr/21


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.