Cribratge massiu contra la Covid-19 al campus d'Esade de Sant Cugat

Aquest dilluns i dimarts estudiants i treballadors del centre s'han fet proves de manera voluntària


  • Comparteix:

Cribratge massiu a les instal·lacions del Campus Esade de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Cribratge massiu a les instal·lacions del Campus Esade de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El dilluns i dimarts d'aquesta setmana s'ha fet una campanya de cribratge massiu al Campus Esade de Sant Cugat en coordinació amb el departament de Salut. L'objectiu és detectar casos asimptomàtics i així poder tallar les cadenes de transmissió de la Covid-19. La participació ha estat voluntària i el centre educatiu ha animat a totes aquelles persones que estudien o treballen al Campus d'Esade a formar-ne part.

El departament de Salut es va posar en contacte amb Esade per oferir la possibilitat de realitzar la campanya de cribratge de COVID dins del marc del nou pla de cribratges massius que s'ha iniciat a les universitats catalanes aquest abril. Esade s'ha afegit a la iniciativa i ha proposat a treballadors i estudiants del centre que hi participin de manera voluntària. El cribratge ha tingut lloc aquests dilluns i dimarts a les instal·lacions d'Esade Creapolis.

La iniciativa oferia la prova PCR d'automostra nasal i el test d'antígens ràpid. Els resultats es poden consultar passades 24 hores a la web de La Meva Salut. Per poder participar únicament es requeria no presentar cap símptoma de contagi del virus i no haver rebut les dues dosis de la vacuna de la Covid-19.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.