Un error de Mastercard fa que es cobri dues vegades els pagaments fets amb targeta al Carrefour, també a Sant Cugat

Cugat Mèdia ha parlat amb una de les santcugatenques afectades


  • Comparteix:

El Carrefour del Centre Comercial s'hi ha vist afectat / Foto: Google Maps

El Carrefour del Centre Comercial s'hi ha vist afectat / Foto: Google Maps

'Si la seva consulta és relativa a una duplicitat de càrrec en les seves compres realitzades amb una targeta Mastercard, l'informem que els càrrecs ja han estat reembossats per part de Mastercard i es veuran reflectits al seu compte en els pròxims dies de forma automàtica'. Aquest és el primer missatge que sona al contestador automàtic del servei d'atenció al client de Carrefour des que es va detectar el problema tècnic que ha duplicat els pagaments de molts dels seus clients en compres realitzades els dies 24 i 25 d'abril a tot l'Estat. La santcugatenca Mireia Puente és una de les afectades i, tot i que encara no li han retornat l'import corresponent, confia que aviat ho faran.

Puente ha explicat a Cugat Mèdia que, tot i que va realitzar les compres aquest dissabte al Carrefour del Sant Cugat Centre Comercial, no es va adonar que li havien cobrat dues vegades el mateix import fins aquest dimarts. Aleshores va trucar al supermercat i la van informar que n'eren "completament conscients" i que aquest "error informàtic" havia afectat establiments de tot l'Estat espanyol. Puente confia que "demà a la tarda ja ho tindrem".

Per la seva banda, Carrefour ha penjat un missatge informatiu al seu contestador automàtic i respon totes les queixes dels seus clients a través de les xarxes socials. A través de Twitter, concretament, l'empresa ha compartit el següent missatge:






Mireia Puente

Vam trucar al Carrefour i ens van dir que n'eren completament conscients i que en 48 h màxim tindríem els diners retornats. Que havia estat un error informàtic bastant generalitzat a nivell d'estat, que n'eren conscients i que estaven treballant en solucionar-ho i que de seguida tindríem els diners retornats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.