Sant Cugat celebra aquest dissabte el Dia Mundial del Comerç Just

Cugat Mèdia participarà en el col·loqui 'Fem un cafè just?', una de les quatre activitats previstes


  • Comparteix:

Cartell del Dia Mundial del Comerç Just a Sant Cugat / Foto: Oxfam Intermón Sant Cugat

Cartell del Dia Mundial del Comerç Just a Sant Cugat / Foto: Oxfam Intermón Sant Cugat

Sant Cugat commemora aquest dissabte el Dia Mundial del Comerç Just, la banca ètica i l'economia social i solidària amb quatre activitats diferents a la plaça de l'U d'Octubre. Els actes són el punt central d'una desena d'activitats que s'estan fent des del 4 de maig i que finalitzaran divendres de la setmana que ve. Una de les activitats, 'Fem un cafè just?', comptarà amb la participació de Cugat Mèdia. La iniciativa ha estat organitzada per Oxfam Intermón en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Cugat.

Amb motiu del Dia Mundial del Comerç Just tindran lloc entre les 10 h i les 14 h d'aquest dissabte quatre activitats a la plaça de l'U d'Octubre: Una fira de comerç just, la lectura del manifest de la Coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques, el col·loqui 'Fem un cafè just?' i l'espectacle de contes teatralitzats 'Amb gust de cafè'. El col·loqui, que serà a les 11.30 h, estarà obert al públic i comptarà amb la participació tres representants de l'equip de govern municipal, i dels periodistes dels mitjans locals de la ciutat, entre els quals el cap d'Informatius de Cugat Mèdia, Albert Solé. Aquests actes tenen l'objectiu de posar sobre la taula la importància d'avançar cap a un model de consum just que repercuteixi menys en el planeta i en els col·lectius que més ho pateixen: les dones i les poblacions del Sud Global.

La programació, del 4 al 14 de maig, està organitzada per la delegació local d'Oxfam Intermón i l'Ajuntament de Sant Cugat en col·laboració amb la Xarxa d'Economia Solidària (XES), Enginyeria Sense Fronteres i la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) i amb el suport de Cugat Mèdia, l'Ateneu, elCugatenc i el TOT Sant Cugat.

En aquest enllaç es pot consultar la programació completa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.