Les Planes ha celebrat el Carnestoltes amb menys participació que en anteriors edicions


  • Comparteix:

La plaça de la Creu d'en Blau acull un concurs de disfresses

La plaça de la Creu d'en Blau acull un concurs de disfresses

Les Planes ha celebrat aquest dissabte el Carnestoltes amb la tradicional cercavila, el ball de disfresses i l'elecció del rei i la reïna del carnestoltes. La plaça de la Creu d'en Blau s'ha convertit en centre neuràlgic d'una festa que, segons els organitzadors, aquest any no ha aconseguit aplegar tanta gent com en altres edicions.

Els veïns del districte de Les Planes han sortit al carrer per celebrar la festa del Carnestoltes. Com cada any, la Comissió de Festes ha animat a petits i grans a sortir engalanats al carrer i gaudir d'una de les festes més esbojarrada de l'any. Bruixes, pallassos i personatges de tot tipus han desfilat aquest cap de setmana pels carrers del districte en una celebració en que els veïns han plantat cara al fred amb un somriure. Des de la Comissió de Festes de Les Planes, Begoña Paralada, ha explica així quin és l'esperit del Carnestoltes.

Begoña Paralada

"Per fer una mica de gresca, la vida és un somriure davant el partiment que hi ha al món, però vaja, que ens intentem riure de tot"


Com cada any, la cercavila, el tradicional ball de disfresses i l'elecció del rei i la reïna del carnestoltes han amenitzat aquesta festa del districte. Tot i així, des de la Comissió de Festes reconeixen que aquest any no hi ha participat tanta gent com en altres ocasions. Escoltem Begoña Paralada.

Begoña Paralada

Ha estat una mica pobre, no sé si la gent, com que tots els actes s'han programat per la tarda, s'ha espantat però hi ha menys gent que l'any passat


El canvi d'horari sembla ser l'explicació de per què, aquest any, al Carnestoltes de Les Planes hi ha participat menys gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.