El Síndic de Sant Cugat manté la lluita contra un Tribut Metropolità 'injust'

El Síndic de Catalunya i el local demanen correccions en el tribut


  • Comparteix:

Imatge d'un rebut del Tribut Metropolità / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'un rebut del Tribut Metropolità / Foto: Cugat Mèdia

El Síndic de Sant Cugat no desisteix i torna a demanar a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) canvis en el Tribut Metropolità. Després de la denegació de totes les al·legacions presentades per part de l'Ajuntament a l'ordenança que regula el tribut, ara el síndic Ramon Palacio s'ha adherit a l'actuació del Síndic de Greuges de Catalunya que demana de nou una reconsideració i correccions en el tribut.

"Seguim considerant injust el tribut", ha afirmat Palacio en declaracions a Cugat Mèdia. Segons el Síndic, com ja ha exposat en actuacions anteriors, els criteris del tribut "són discutibles" i existeix una falta de "claredat".

Una consideració que tant el síndic local com el Síndic de Greuges de Catalunya han fet arribar a l'AMB, però, diu Palacio, "han seguit endavant".

És per això que demana a l'AMB que com a mínim es tingui en compte de cara al futur, amb l'aprovació de l'ordenança del tribut per al 2022.


Ramon Palacio

Una constatació que seguim considerent injust el tribut. Malgrat que estem fora termini, no desistim de plantejar les desconformitats que esperem siguin corregides.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Imposar el Tribut metropolita, tala arbres bosc de Vollpelleres, Centre Ragull amb edificis de 11 pisos, rontonda entrada Sant Cugat 2 anys en obres..... el govern tripartit, pitjor impossible.

Pere Ferrer Morello. Enviat el 6/mai/21


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.