El Síndic de Sant Cugat manté la lluita contra un Tribut Metropolità 'injust'

El Síndic de Catalunya i el local demanen correccions en el tribut

Imatge d'un rebut del Tribut Metropolità / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 6/mai/21 per Anna González

El Síndic de Sant Cugat no desisteix i torna a demanar a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) canvis en el Tribut Metropolità. Després de la denegació de totes les al·legacions presentades per part de l'Ajuntament a l'ordenança que regula el tribut, ara el síndic Ramon Palacio s'ha adherit a l'actuació del Síndic de Greuges de Catalunya que demana de nou una reconsideració i correccions en el tribut.

"Seguim considerant injust el tribut", ha afirmat Palacio en declaracions a Cugat Mèdia. Segons el Síndic, com ja ha exposat en actuacions anteriors, els criteris del tribut "són discutibles" i existeix una falta de "claredat".

Una consideració que tant el síndic local com el Síndic de Greuges de Catalunya han fet arribar a l'AMB, però, diu Palacio, "han seguit endavant".

És per això que demana a l'AMB que com a mínim es tingui en compte de cara al futur, amb l'aprovació de l'ordenança del tribut per al 2022.


DECLARACIONS

Ramon Palacio

Una constatació que seguim considerent injust el tribut. Malgrat que estem fora termini, no desistim de plantejar les desconformitats que esperem siguin corregides.

Your browser doesn’t support HTML5 audio