Roben a l'interior de vehicles a Sant Cugat, condueixen sense carnet i agredeixen els mossos que els volien detenir

La policia catalana deté tres homes acusats de robar objectes de diferents cotxes a la carretera de Rubí i a Sabadell


  • Comparteix:

L'aparcament de la zona comercial de la carretera de Rubí / Foto: Googlemaps

L'aparcament de la zona comercial de la carretera de Rubí / Foto: Googlemaps

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns tres homes acusats de robar objectes de l'interior de vehicles a la carretera de Rubí i a Sabadell. Un agent fora de servei va veure un vehicle sospitós a la zona comercial de la carretera de Rubí i va avisar els seus companys. Aquests van escorcollar el vehicle sospitós i van trobar un ordinador portàtil amagat sota l'estoreta, un DNI i una targeta de crèdit que no pertanyia a cap dels tres detinguts, però sí a una dona que acabava de denunciar un robatori dins el seu cotxe, a més d'eines que s'utilitzen habitualment per forçar el pany dels vehicles.

Quan la policia els va comunicar que serien detinguts, un d'ells va insultar, amenaçar i colpejar els agents, fins que el van poder reduir. A més, l'home que conduïa el vehicle sospitós en el moment de ser aturats per la policia no tenia carnet de conduir ni se l'havia tret mai.

El portàtil amagat dins el vehicle pertanyia a un home que n'havia denunciat el robatori del seu cotxe en una zona comercial de Sabadell. Els tres homes, de 21, 22 i 28 anys, han quedat en llibertat amb càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.