El punt de vacunació massiva de la regió Metropolitana Nord a Sabadell entrarà en marxa l'1 de juny

Donarà servei a la població del Vallès Occidental, Vallès Oriental, Maresme i Barcelonès Nord


  • Comparteix:

Pla general de la Pista Coberta d'Atletisme de Sabadell convertida en hospital de campanya. Imatge del mes d'abril de 2020 / Foto: ACN

Pla general de la Pista Coberta d'Atletisme de Sabadell convertida en hospital de campanya. Imatge del mes d'abril de 2020 / Foto: ACN

L'1 de juny entrarà en funcionament el centre de vacunació massiva de la regió sanitària Metropolitana Nord, de la qual forma part Sant Cugat, instal·lat a la pista coberta d'atletisme de Sabadell. L'espai donarà servei a la població del Vallès Occidental, Vallès Oriental, Maresme i Barcelonès Nord, i està previst que serveixi per administrar prop de 6.000 vacunes cada dia, segons ha anunciat aquest dimecres el consistori. El regidor portaveu del govern de Sabadell, Eloi Cortés, ha celebrat la posada en marxa del recinte, si bé ha matisat que el dispositiu anirà condicionat a l'arribada dels vaccins necessaris. La previsió és que a la pista d'atletisme hi hagi sis punts de vacunació, a part d'una zona de recepció i un espai d'observació post vacuna.

Tot i preveure gairebé 6.000 dosis diàries, durant els primers dies s'administrarà un nombre de vacunes menor per garantir el correcte funcionament de tot el dispositiu. La proposta inicial és obrir el recinte de dilluns a diumenge, de 8 h a 20 h, amb possibilitat d'ampliar fins a les 22 h si cal.

El Departament de Salut obrirà aquest nou equipament amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell, l'Institut Català de la Salut, l'Hospital Parc Taulí i el SEM. La pista coberta complementarà els quinze punts de vacunació mitjans que ja hi ha ara a tot el territori de la regió Metropolitana Nord.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.