Sant Cugat acull el 18è Congrés d'Arxivística i Gestió de Documents de Catalunya

Les trobades d'arxivers del país seran del 10 al 13 de maig i seran telemàtiques, tret de la inauguració i la cloenda


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Arxiu Nacional de Catalunya / Foto: Google Maps

Imatge d'arxiu de l'Arxiu Nacional de Catalunya / Foto: Google Maps

Sant Cugat serà durant quatre dies la capital catalana dels arxivers del país. La ciutat acull, entre el 10 i el 13 de maig, la 18a edició del Congrés d'Arxivística i Gestió de Documents de Catalunya, una trobada anual on arxivers d'arreu del territori posaran en comú debats i anàlisi sobre el seu àmbit. Les sessions se celebraran de manera telemàtica, tret de la inauguració, que tindrà lloc a la sala de plens de l'Ajuntament, i la cloenda, que s'acollirà a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ambdues amb aforament limitat). Tot plegat es podrà seguir en línia a través del canal de Youtube de l'Associació d'Arxivers de Catalunya.

La sessió inaugural tindrà lloc dilluns vinent a la sala de plens i començarà a les 16 h. Comptarà amb les intervencions de la tinenta d'alcaldia de Transparència i Bon Govern, Lourdes Llorente; el president de l'Associació d'Arxivers-Gestors de documents de Catalunya, Joan Soler; la directora general del Patrimoni Cultural de la Generalitat, Elsa Ibar; la directora gerent del Consorci Administració Oberta de Catalunya, Marga Bonmatí; i el director de l'Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents, Joan Pérez.

La cloenda tindrà lloc dijous vinent a l'Arxiu Nacional de Catalunya a les 13.45 h. Comptarà amb la presència del vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès; la consellera de Cultura, Àngels Ponsa; l'alcaldessa, Mireia Ingla, la directora general del Patrimoni Cultural, Esla Ibar, el president de l'Associació d'Arxivers-Gestors de documents de Catalunya, Joan Soler; i el director de l'Arxiu Nacional, Francesc Balada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.