La vida social a bars i restaurants torna a Sant Cugat

L'horari de restauració s'ha ampliat fins a les 23 h amb la fi de l'estat d'alarma


  • Comparteix:

Sant Cugat recupera la vida social a les terrasses de bars i restaurants passades les 17 h. Amb la fi de l'estat d'alarma i el toc de queda, el sector de la restauració pot allargar els seus serveis fins a les 23 h. Els propietaris dels establiments, cambrers i els clients celebren la possibilitat de poder tornar a bars i restaurants a la tarda i al vespre.

Neus Ardiaca, propietària de 'el Dehesa', admet que "el públic ha vingut amb moltes ganes i alegria per gaudir d'una tarda de primavera". La satisfacció del sector de la restauració també es trasllada als santcugatencs que s'han apropat als bars en aquesta reobertura d'horari de tarda. Maria Estévez explica que "veure els bars oberts on es respecten les mesures fan poble i és el millor que hi ha".

Tot i la relaxació dels horaris, la restauració ha de mantenir les restriccions ja vigents: aforament limitat, distància i màxim quatre persones per taula.








Neus Ardiaca

El públic ha vingut amb moltes ganes i alegria.

Clients

Crec que hauria d'haver passat molt abans perquè, en una terrassa a l'aire lliure, no crec que hi hagi risc de contagiar-se. / Veure els bars oberts on es respecten les mesures fan poble i és el millor que hi ha.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.