La vida social a bars i restaurants torna a Sant Cugat

L'horari de restauració s'ha ampliat fins a les 23 h amb la fi de l'estat d'alarma

Societat

Publicat el 9/mai/21 per César Martínez

Sant Cugat recupera la vida social a les terrasses de bars i restaurants passades les 17 h. Amb la fi de l'estat d'alarma i el toc de queda, el sector de la restauració pot allargar els seus serveis fins a les 23 h. Els propietaris dels establiments, cambrers i els clients celebren la possibilitat de poder tornar a bars i restaurants a la tarda i al vespre.

Neus Ardiaca, propietària de 'el Dehesa', admet que "el públic ha vingut amb moltes ganes i alegria per gaudir d'una tarda de primavera". La satisfacció del sector de la restauració també es trasllada als santcugatencs que s'han apropat als bars en aquesta reobertura d'horari de tarda. Maria Estévez explica que "veure els bars oberts on es respecten les mesures fan poble i és el millor que hi ha".

Tot i la relaxació dels horaris, la restauració ha de mantenir les restriccions ja vigents: aforament limitat, distància i màxim quatre persones per taula.








DECLARACIONS

Neus Ardiaca

El públic ha vingut amb moltes ganes i alegria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Clients

Crec que hauria d'haver passat molt abans perquè, en una terrassa a l'aire lliure, no crec que hi hagi risc de contagiar-se. / Veure els bars oberts on es respecten les mesures fan poble i és el millor que hi ha.

Your browser doesn’t support HTML5 audio