Continua la lluita dels interins de l'Ajuntament de Sant Cugat per aconseguir la fixesa contractual

Els treballadors de l'administració recorren els carrers de la ciutat exigint la fi de la temporalitat


  • Comparteix:

Els interins de l'Ajuntament de Sant Cugat han recorregut la ciutat en una marxa lenta, amb cotxes i bicicletes, per reclamar contractes fixes a l'administració. La caravana, d'una seixantena de vehicles, ha sortit des de l'estació de Renfe, ha recorregut els carrers més cèntrics i ha finalitzat a la plaça d'Octavià, on s'ha llegit un manifest.

A l'Ajuntament de Sant Cugat, 450 treballadors, un 60% de la plantilla, són interins o tenen contractes temporals. De fet, alguns fa fins a 25 anys que no disposen de contractes fixes. No és la primera vegada que protesten per aquesta situació.

Els interins es queixen de la precarietat, la inseguretat i la desigualtat que genera la feina temporal a l'administració. Aquest tipus de contractes signifiquen que poden ser acomiadats en qualsevol moment i sense rebre cap indemnització. El col·lectiu més afectat és el de dones, ja que el 70% de les empleades municipals són temporals, segons els manifestants.

Una portaveu del col·lectiu d'interins, Ana Domínguez, remarca que "els ciutadans i ciutadanes d'aquest país han de ser conscients que amb els seus impostos s'estan pagant contractes amb frau de llei".

La marxa ha començat a les 12 h del migdia a l'estació de Renfe, ha recorregut els carrers del centre de la ciutat i ha finalitzat al carrer Castellví a la 13 h. La protesta ha conclòs amb la lectura d'un manifest que ha reunit prop d'un centenar de persones a la plaça Octavià. Tota la manifestació s'ha desenvolupat sense cap incident.








Ana Domínguez

S'estan pagant contractes amb frau de llei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.