Desallotjats 200 joves al Turó de Can Mates en la primera nit sense toc de queda

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra han dissolt dos botellots més a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra han desallotjat, la matinada d'aquest diumenge, 200 persones del Turó de Can Mates en la primera nit sense toc de queda ni estat d'alarma, segons han confirmat a Cugat Mèdia. En aquesta concentració, com han confirmat a Cugat Mèdia, també han identificat a tres menors de 14 anys. Els cossos policials han dissuadit dues concentracions més. Uns 25 joves s'havien concentrat al Parc de l'Arborètum i han sortit corrents en veure la Policia Local i, a la plaça de Pep Ventura, els Mossos han desallotjat una concentració de 50 joves a les 3.30 h. Abans de les 24 h, quan encara estava en vigor el toc de queda, s'han interposat quatre sancions i, durant la nit, hi ha hagut nou positius en alcoholèmia, dos dels quals són penals per un delicte de seguretat de trànsit.

Els cossos policials també han hagut d'intervenir en quatre queixes per molèsties acústiques a causa de festes que s'estaven celebrant en cases i que incomplien l'ordenança de soroll. També s'ha sancionat una persona per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir.

Policia Local i Mossos no han posat cap denúncia en els tres botellots desallotjats aquesta nit a Sant Cugat, ja que han donat prioritat a la prevenció i a l'actuació dissuasiva de les concentracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.