Arrenquen les preinscripcions per a les escoles bressol municipals de Sant Cugat

S'ofereixen 261 places en vuit centres i, enguany, es consoliden els dos grups que es van posar en marxa a El Niu i La Mimosa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Les preinscripcions a les escoles bressol municipals de Sant Cugat arrenquen aquest dilluns i fins al 21 de maig. En total, per al curs 2021-2022 s'ofereixen 261 places, 56 de les quals estan reservades per a infants amb Necessitats Educatives Especials (NEE), en les vuit escoles bressol públiques de la ciutat. Per al curs vinent, l'Ajuntament vol consolidar els dos grups que s'han posat en marxa enguany als centres El Niu i La Mimosa. La presentació de la sol·licitud s'haurà de fer via telemàtica.

Per a la presentació de les sol·licituds de preinscripció, les famílies hauran d'enviar un correu a la bústia electrònica de preinscripció de l'escola demanada en primera opció. En el correu caldrà adjuntar l'imprès de sol·licitud (disponible al web municipal) emplenat en format PDF o fotografia. També s'haurà d'enviar més documentació com el Llibre de família i el DNI dels sol·licitants. Posteriorment, l'escola enviarà un correu electrònic confirmant que s'ha rebut la sol·licitud.

Bonificacions
L'Ajuntament ofereix un conjunt de bonificacions a les quotes d'escolaritat en els següents casos
  • Famílies nombroses, monoparentals i/o famílies de múltiples: reducció del 37,33% sobre la quota de l'escola bressol, prèvia presentació de la fotocòpia del títol vigent expedit per la Generalitat de Catalunya.
  • Famílies que tinguin dos infants que assisteixin simultàniament a l'escola bressol: reducció del 10% sobre la quota de l'escola.

  • Les bonificacions no són acumulables i sempre s'aplicarà la més beneficiosa per a l'obligat al pagament.
  • Tarifació social: segons tram (cal sol·licitar-ho en el moment de la matrícula i presentar full d'autorització de la consulta de dades tributàries)

  • Les quotes mensuals a les escoles bressol es poden consultar en aquest enllaç.

    CONSULTA TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE LES PREINSCRIPCIONS, A L'ESPECIAL DE CUGAT MÈDIA



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.