14 denúncies dels Mossos per incompliment de les mesures anti-Covid en l'última setmana amb toc de queda

Els cossos de seguretat han intervingut en tres concentracions generades per l'aixecament de l'estat d'alarma


Temes relacionats

Desallotjats 200 joves al Turó de Can Mates en la primera nit sense toc de queda ( 9/mai/21)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Els Mossos d'Esquadra han interposat 14 denúncies per incompliment de les mesures anti-Covid durant l'última setmana amb el toc de queda en vigor. D'aquestes, vuit han estat per incompliment de les restriccions de mobiltat, dues per incompliment en l'ús de la mascareta i quatre per consumir de manera compartida begudes alcohòliques a la via pública. Amb l'aixecament, però, de l'estat d'alarma i el toc de queda, aquest diumenge, els cossos de seguretat de la ciutat han hagut d'intervenir en tres concentracions convocades de matinada. Al Turó de Can Mates s'han desallotjat 200 joves, al parc de l'Arborètum 25 més i a la plaça de Pep Ventura una cinquantena.

Abans de les 24 h, quan encara estava en vigor el toc de queda, la Policia Local ha interposat quatre propostes de sanció. Durant la nit, a més, hi ha hagut nou positius en alcoholèmia, dos dels quals són penals per un delicte de seguretat de trànsit; i s'ha denunciat una persona per conducció sense el permís. També s'han aixecat quatre actes per molèsties acústiques per festes a cases particulars, incomplint l'ordenança de soroll.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.