La Rural fa una crida per recaptar 15.000 euros per gestionar la masia de Can Ferriol

Amb aquests diners volen rehabilitar la masia i recuperar l'activitat agrícola de Can Ferriol, a Sant Feliu de Llobregat


  • Comparteix:

Imatge aèria de la Masia Can Ferriol / Foto: Captura extreta del vídeo de YouTube del canal La Rural Collserola

Imatge aèria de la Masia Can Ferriol / Foto: Captura extreta del vídeo de YouTube del canal La Rural Collserola

L'associació La Rural fa una crida a la ciutadania per recaptar 15.000 euros amb la intenció de rehabilitar la masia i recuperar l'activitat agrícola a Can Ferriol, a Sant Feliu de Llobregat. De moment n'han recaptat més de la meitat. Després de guanyar la concessió a cinquanta anys de la gestió de Can Ferriol, el crèdit cedit per part de la Cooperativa COO57 i els recursos econòmics propis, necessiten aconseguir la xifra abans del 19 de juny.

A partir de les xarxes socials i el propi canal de YouTube estan promocionant la iniciativa amb la intenció de consolidar-se. De moment ja han aconseguit més de 8.000 euros en les primeres 48 hores. Els donatius es poden fer a través de la plataforma Goteo.

La Rural és una cooperativa situada a Collserola que des del 2014 es dedica fonamentalment a la producció i distribució dels seus productes. L'entitat està vinculada amb Sant Cugat, ja que produeix a Collserola hortalisses ecològiques als camps de Valldoreix, mel dels dos apiaris que gestionen, un d'ells situat a Torrenegra, i, finalment, un ramat de cabres que comparteix espai amb els horts de Valldoreix.

Els seus productes es poden trobar en els diversos punts de recollida situats a Sant Cugat i rodalies, així com a la botiga de Valldoreix i a la parada del mercat dels diumenges a la plaça Miquel Ros de La Floresta. A més, també distribueixen en nou escoles públiques de la ciutat per als seus menjadors.

Can Ferriol és un projecte integral dins de la cooperativa La Rural on a banda de recuperar el cultiu de l'olivera, l'agricultura i la ramaderia compten amb el cohabitatge per a quatre famílies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.