Èxit d'assistència a les activitats de Carnestoltes per joves i adults d'aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Valoració positiva de la festa de Carnestoltes d'enguany a Sant Cugat. Tot i que la pluja d'aquest diumenge ha obligat a suspendre les activitats infantils, des de la promotora Profeslo s'han mostrat satisfets de la bona acollida que han tingut els actes de dissabte, entre ells el concurs de comparses i el ball al Pavelló Municipal de la Rambla del Celler, que ha aplegat prop de 700 persones.

La pluja d'aquest diumenge ha deslluït les celebracions del Carnestoltes d'aquest any, obligant a suspendre les activitats infantils, normalment les que tenen més èxit.

Els actes per a joves i adults de dissabte, però, han estat tot un èxit, arribant a aplegar fins a 700 persones al concurs de comparses i al ball que per primera vegada s'ha fet al Pavelló Municipal de la Rambla del Celler. Des de la promotora Profeslo, organitzadors de la jornada, fan un balanç positiu, tal i com explica Quim Pla.

Quim Pla

Des de Profeslo estem contents de com ha anat el Carnaval, sobretot la part jove i adulta, per què aquest matí hem hagut de suspendre el ball infantil per la pluja. Però la valoració general és bona: hi ha hagut participació de comparses, hi havia unes 700 persones al ball i al ball de gitanes també hi hagut molta gent


La novetat d'aquest any ha estat la separació entre el ball de comparses i el cercatasques, que habitualment formaven part del mateix acte. D'aquesta manera, la limitació del temps per a cada activitat ha facilitat la feina del jurat del concurs a l'hora de decidir els guanyadors, que han estat la comparsa dels castellers i una altra formada per galls i gallines. Així ho ha explicat Quim Pla.

Quim Pla

Aquest any hem fet el ball abans del cercatasques; així les comparses no entraven dins el concurs i podien anar en format lliure. Així, era molt més fàcil fer el cercatasques i també la valoració del jurat, per què hi havia només un espai de temps per veure les comparses durant el concurs


Pla ha explicat també que, el fet d'haver hagut de suspendre les activitats previstes per als més petits, que són les que més èxit tenen, ha suposat que enguany les activitats de dissabte per a joves i adults hagin estat les que han tingut un major nivell d'assistència.

Recordem que aquest és el tercer any que la festa de Carnestoltes va a càrrec de Profeslo i que enguany el pressupost de l'Ajuntament ha estat de 14.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.