La UIC i les Escoles Universitàries de Gimbernat, entre els millors centres universitaris de l'Estat i de Catalunya

La UIC destaca en l'àmbit de l'Odontologia, mentre que la Gimbernat, en Infermeria


  • Comparteix:

Imatge De l'exterior de la Universitat Internacional de Catalunya / Foto: UIC

Imatge De l'exterior de la Universitat Internacional de Catalunya / Foto: UIC

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) es troba entre les 15 millors universitats espanyoles segons el rànquing d'enguany de la Fundació de Coneixement i Desenvolupament (CYD). En aquesta vuitena edició, la UIC es troba en la primera posició en l'àmbit de coneixement d'Odontologia i la cinquena dins l'àmbit de Medicina, estudis que s'imparteixen a la facultat de Sant Cugat. Per altra banda, l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, basada en l'opinió dels alumnes llicenciats el 2017, ha posicionat a les Escoles Gimbernat, adscrites a la UAB i situades a la ciutat, entre les 15 millors de Catalunya als graus de Fisioteràpia i Infermeria.

El rànquing de La Fundació de Coneixement i Desenvolupament valora les pràctiques en les empreses, les publicacions regionals, els fons d'investigació i, finalment, les publicacions amb les empreses de la regió. En l'edició d'enguany, han participat 77 universitats espanyoles (49 públiques i 29 privades) i s'han analitzat 27 àmbits de coneixement.

L'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya és un organisme que té com a meta certificar la qualitat en l'àmbit universitari i d'estudis superiors a Catalunya. Des de 2015, realitzen enquestes als alumnes recentment titulats per a mesurar la seva satisfacció en els diferents graus que s'ofereixen en les universitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.