L'escola La Farga corre contra la Covid-19

Els diners recollits es destinen a Càritas Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'un del grup d'alumnes de La Farga que han participat a la Cursa Solidària / Foto: La Farga

Imatge d'un del grup d'alumnes de La Farga que han participat a la Cursa Solidària / Foto: La Farga

Els alumnes de l'escola La Farga estan fent curses solidàries entre els seus alumnes per lluitar contra els efectes que ha tingut la Covid-19 a la ciutat de Sant Cugat. Dins el recinte escolar han creat un circuit on cada volta premia els participants amb diners, amb la col·laboració de diferents patrocinadors. Tot el que recaptin anirà destinat íntegrament a Càritas Sant Cugat, entitat que ajuda totes les famílies afectades per la pandèmia. La iniciativa va arrancar l'11 de maig amb els alumnes de segon de primària i tercer de l'ESO i, fins al 17 de maig, tots els cursos entre primer de primària i quart d'ESO hi participaran.

Càritas, abans de la pandèmia, atenia mensualment 268 famílies necessitades. A finals de maig de 2020, la xifra va ascendir fins a les 498 famílies i al mes de juny ja eren 589. Actualment, són 400 famílies de Sant Cugat les que reben suport de Càritas.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.