Aterra a Sant Cugat l'app per localitzar l'aparcament reservat per a persones amb mobilitat reduïda

'Park4dis' genera informació sobre la normativa d'estacionament de les diverses zones del municipi


  • Comparteix:

'Park4dis'
'Park4dis' permet trobar places d'aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda / Foto: Cugat Mèdia

'Park4dis' 'Park4dis' permet trobar places d'aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda / Foto: Cugat Mèdia

Ja s'ha activat a Sant Cugat l'aplicació mòbil que permet localitzar les places d'aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda (PMR). L'app 'Park4dis', que compta amb el suport de l'Ajuntament, està disponible tant per dispositius iOS com per Android. Així mateix, l'eina permetrà fer un seguiment de les incidències i donar resposta a les demandes de la ciutadania per part del consistori.

La nova aplicació té per objectiu oferir, a través d'un mapa, la ubicació de les places d'aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda i com arribar-hi des del punt d'origen. 'Park4dis' s'ha presentat oficialment aquest dissabte amb la presència de la regidora de Ciutadania i Salut, Gemma Aristoy, i pel fundador de la iniciativa, Carlo Castellano.

Castellano ha valorat les facilitats i confiança per part de l'Ajuntament de Sant Cugat i ha remarcat la intenció de "seguir fent créixer el projecte per facilitar encara més el dia a dia del ciutadà". Per la seva banda, Aristoy, ha assegurat que és una "iniciativa que ajudarà a entendre millor la normativa de la ciutat".

La nova aplicació també genera informació sobre la legislació corresponent i facilita les dades necessàries en cas de dubte a l'hora d'estacionar el vehicle a les diverses zones d'aparcament de la ciutat. Tanmateix, l'aplicació és una via directa amb la Policia Local, que ajudarà a resoldre dubtes relacionats amb la normativa vigent. A més, podrà afegir dades sobre les places d'aparcament disponibles i que encara no es troben registrades a l'aplicació mòbil.






Carlo Castellano

És una aplicació que ajuda a les persones amb mobilitat reduïda a saber on estan les places reservades i també si es pot aparcar en altres zones que poden no estar permesses.

Gemma Aristoy

És una iniciativa que ens permetrà rebre informació i que l'usuari interaccioni amb més aspectes relacionats amb la mobilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.