L'Entitat Sardanista de Sant Cugat ret homenatge a la figura de Pere Pahissa

El concert ha reconegut un dels grans impulsors de les sardanes a la nostra ciutat


Temes relacionats

Mor Pere Pahissa, una de les veus històriques de Ràdio Sant Cugat (25/gen/21)


  • Comparteix:

Concert de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat en homenatge a Pere Pahisa / Foto: Cugat Mèdia

Concert de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat en homenatge a Pere Pahisa / Foto: Cugat Mèdia

L'Entitat Sardanista de Sant Cugat ha reconegut la figura de Pere Pahissa, mort aquest gener, amb un concert aquest dissabte a càrrec de la Cobla Mediterrània. Pahissa, vinculat a Ràdio Sant Cugat i al món de la dansa tradicional catalana, ha rebut el reconeixement del públic assistent i de la presidenta de l'entitat, Elvira Anglès, que ha volgut agrair la feina feta per Pahissa en el món de les sardanes i les cobles. Anglès també ha recordat que Sant Cugat serà ciutat de la sardana el 2023, un fet important per a la cultura local.

Un total de 12 sardanes s'han interpretat seguint totes les mesures sanitàries per al públic que ha omplert la plaça de l'Om amb gairebé 200 assistents. Mascareta, distància de seguretat i gel hidroalcohòlic abans d'entrar al concert. A l'inici de l'acte s'ha recordat la col·laboració existent de Pere Pahissa i l'entitat amb l'aplec, que s'organitzava cada últim diumenge de setembre, i on Pahissa presentava les diferents sardanes.

La presidenta de l'entitat, Elvira Anglès, ha recordat Pahissa citant unes paraules seves, "No podem amagar el cap sota la taula, hem de seguir endavant". Anglès també ha parlat del programa 'Roda d'Amics' de Pere Pahissa que continua a Ràdio Sant Cugat a través del 'Nostra dansa' i 'La Sarsuela' els dimecres i diumenges amb la música que van recopilar els enyorats Pahisa i Fabri.

Anglès vol mirar de col·laborar i que s'amplïi aquest espai radiofònic. La vídua de Pahissa i el seu fill han assistit al concert.


Elvira Anglès

Les sardanes eren la seva vida per al Pere. Sempre ens ha ajudat,



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.