Mor un veí de Sant Cugat en un xoc frontal entre dos turismes als Túnels de Vallvidrera

Els fets van passar el diumenge al vespre, es va haver de tallar la via en els dos sentits durant unes hores i dues persones més van resultar ferides


  • Comparteix:

Els túnels de Vallvidrera en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Els túnels de Vallvidrera en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El conductor d'un turisme ha mort aquest diumenge a la nit en un xoc frontal a la C-16, als Túnels de Vallvidrera, a Barcelona. L'accident va tenir lloc a les 20.48 hores al quilòmetre 3. Per causes que encara s'estan investigant, dos turismes van xocar frontalment a l'interior dels túnels. A conseqüència de l'accident ha mort el conductor d'un dels vehicles, J.V.R., de 57 anys i veí de Sant Cugat del Vallès. Dues persones més van resultar ferides menys greus i van ser traslladades a l'Hospital Clínic i a la Clínica Platon. Una tercera persona va ser atesa, però va rebre l'alta al moment.

La incidència va obligar a tallar la via en els dos sentits. Es van activar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, Bombers de Barcelona i quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta són 38 les víctimes mortals en accident de trànsit des del gener a tot Catalunya.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.