El restaurant VdGust es transforma en Eat or Take

La Covid-19 ha obligat els propietaris a fer un canvi de negoci estratègic per sobreviure

Comparativa entre l'antiga entrada del VdGust i l'actual amb la transformació en Eat or Take / Foto: VdGust

Societat

Publicat el 20/mai/21 per Ignacio Campos

El restaurant VdGust es reinventa i es transforma en Eat or Take a causa de les restriccions imposades per la Covid-19. El nou model de negoci, assegura el seu propietari, ha estat un canvi obligat arran de la impossibilitat d'ajuntar grans grups dins del local, un dels seus atractius principals. L'oferta de serveis segueix sent la mateixa, així com el local, que no ha canviat a excepció del grafiti de la cortina metàl·lica. Actualment, existeix tant la possibilitat de demanar dinar a domicili, com menjar al mateix local, obrint així totes les opcions. El codi QR exerceix una funció fonamental al negoci, ja que tant aquelles comandes de menjar a domicili, com les realitzades al mateix local per menjar, s'hauran de realitzar fent servir aquest sistema per procurar el mínim contacte.

Al nou espai gastronòmic seguirà havent-hi les torrades Vdgust, però també burritos i nachos mexicans, pizzes Corleone, packs de combinats (ampolles d'alcohol, refrescs i gels) i ampolles de vi.

La pandèmia també imposa complicacions per a la realització d'una inauguració oficial del nou restaurant, que ja està obert, de 19.30 a 23 h de dilluns a diumenge. Aquesta setmana, tot aquell que visiti el restaurant per menjar s'emportarà una beguda de franc, per seguir amb la celebració de la seva obertura.