La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf, Premi Torre Negra 2021

La causa del col·lectiu transcendeix les fronteres de Sant Cugat, segons el jurat


  • Comparteix:

El premi s'ha lliurat als peus del Pi d'en Xandri / Foto: Cedida

El premi s'ha lliurat als peus del Pi d'en Xandri / Foto: Cedida

El Premi Torre Negra recau enguany sobre la Plataforma Reconvertim el Camp de Golf. El jurat, format per membres de diverses entitats (el Club Muntanyenc, Fridays for Future Sant Cugat i elCugatenc), ha tingut en compte que la causa d'aquest col·lectiu es troba d'actualitat, però també que transcendeix les fronteres de Sant Cugat, ja que també afecta la ciutat de Rubí i tota la comarca. De fet, des del jurat han reconegut que la reivindicació perquè els terrenys del camp de golf de Can Sant Joan esdevinguin d'ús públic, amb una mirada agroecològica, es remunten a fa més de 20 anys.

Aquest premi, que s'organitza de manera anual, té el doble objectiu de recordar la lluita per a la preservació de Torre Negra i de reconèixer els col·lectius o persones de l'àmbit local que hagin destacat per la seva defensa del medi ambient i el moviment ecologista.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.