La Fundació Club Muntanyenc vol impulsar iniciatives socials a Sant Cugat

Un nou web articula el projecte més solidari del CMSC


  • Comparteix:

Joan Bel i Silvano Bendinelli durant la presentació del web / Foto: Cugat Mèdia

Joan Bel i Silvano Bendinelli durant la presentació del web / Foto: Cugat Mèdia

Amb el lema 'Volem obrir la Fundació a la ciutat de Sant Cugat', la Fundació Club Muntanyenc estrena web i projecte dins de la seva secció més solidària. Així, segons ha explicat el coordinador del projecte, Joan Bel, la Fundació Club Muntanyenc posa a la disposició de 'projectes i entitats sense ànim de lucre i que aportin valors positius' el seu suport econòmic i promocional per tal que es puguin dur a terme. De moment, ja hi ha cinc projectes actius, tres dels quals són del mateix CMSC. Concretament, es tracta d'una proposta d'atletisme inclusiu, una altra de donació de portàtils per eliminar l'escletxa digital, una altra destinada a fer front a l'impacte de la Covid-19, una iniciativa per acostar les persones amb mobilitat reduïda a l'entorn natural i l'última, reservada a la creació d'aquest mateix projecte.

Al web, els santcugatencs poden veure d'un cop d'ull els diferents projectes solidaris que hagin complert els requisits de l'entitat i, si ho volen, col·laborar-hi, ja sigui amb una donació, material, el seu temps o de qualsevol altra manera. En aquest sentit, Bel ha posat èmfasi en què la idea és "adaptar-se a les necessitats de cadascun dels projectes". Sobre el nombre màxim d'iniciatives, Bel ha dit que "no hem fixat un límit, però calculo que en podem assumir entre 15 i 20".

El president del CMSC i la Fundació Club Muntanyenc, Silvano Bendinelli, per la seva banda, ha remarcat que la iniciativa està totalment alineada amb els objectius del club i que el nou web ajudarà a "estimular i fomentar iniciatives socials, culturals i esportives". A més, el president ha recordat que les entitats, organitzacions i particulars que vulguin presentar un projecte, poden consultar les bases i fer la sol·licitud a través del web de la Fundació Club Muntanyenc Sant Cugat.


Silvano Bendinelli

'Volem obrir la Fundació a la ciutat de Sant Cugat' és una idea que va sortir del Patronat. Vam demanar a un soci, que també ha col·laborat amb el 75è aniversari, que coordinés el projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.