Diumenge s'inauguren les noves piscines municipals del Parc Central


  • Comparteix:

Aquest diumenge s'inauguren les noves piscines municipals del Parc Central. L'ajuntament ha preparat una festa matinal amb diferents activitats com una exhibició de natació sincronitzada i un grup d'animació.

L'alcalde Lluís Recoder serà l'encarregat d'inaugurar les noves intal·lacions. Els nous equipaments municipals inclouen una psicina de natació de 25 metres de llargada per 12 i mig d'ampla. Juntament amb aquesta, hi hauran tres piscines lúidques a diferents nivells dedicades a jocs i activitats, una infantil de poca profunditat i una d'hidromassatge. D'altra banda, els santcugatencs també disposaran de mil cinc-cents metres quadrats de descans, dels quals cinc-cents són de gespa. Entre els serveis s'inclouen els vestuaris, un bar-cafeteria i una infermeria amb servei permanent d'ATS.

Els actes començaran a les onze del matí amb una exhibició de natació sincronitzada a càrrec del Club Natació Kallipolis, seguida de l'actuació dels Chicago Dixit Quartet. També hi haurà un grup d'animació i s'instal·laran inflables al carrer pels més menuts. Durant la festa però, els assistents encara no es podran banyar. Ho explica Lluís Recoder.

Lluís Recoder



Durant l'acte inaugural, que tindrà lloc al carrer Rovellat sense número, es farà el lliurement d'entrades per a les jornades de portes obertes del 21 al 24 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.