Els centres educatius de Sant Cugat redueixen un 66% les persones confinades en una setmana

Aquesta setmana només cinc tenen algun grup confinat, un 54% menys


  • Comparteix:

Imatge arxiu / Foto: ACN

Imatge arxiu / Foto: ACN

Cau fortament la incidència de la Covid-19 als centres educatius de Sant Cugat. Cinc centres de la ciutat tenen grups confinats. Es tracta d'un 54% menys que fa una setmana, amb una afectació de 147 persones confinades, gairebé un 66% menys. Segons les dades facilitades pel departament d'Educació de la Generalitat, actualment hi ha sis grups confinats, el que representa que el 8% dels centres tenen algun grup aïllat.

Així, ara mateix hi ha grups confinats als centres següents: Gimbernat Formació (1), Leonardo da Vinci (1), Santa Isabel (1), Thau (1) i Viaró (2).

Al Vallès Occidental hi ha 53 centres amb grups confinats, el que suposa una reducció de l'afectació fins al 9% dels centres de la comarca. A Catalunya, la xifra d'escoles amb grups estables confinats és de 436, un 8,54% del total. En conjunt, hi ha 591 grups confinats a tot el país i 14.580 persones aïllades, xifres també significativament inferiors a fa una setmana.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa]



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.