Les subvencions per a la compra de bicicletes es pagaran aquest mes

L'Ajuntament ha rebut 123 sol·licituds i n'ha acceptat 108


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

L'Ajuntament té previst començar a pagar aquest mes de maig les subvencions per a la compra de bicicletes, pendents des del tancament del termini per a la presentació de les sol·licituds, el setembre passat. En total, ha rebut 123 sol·licituds, de les quals s'han acceptat 108. L'import total de les ajudes ascendeix a gairebé 44.000 euros.

De les 15 sol·licituds que no han estat acceptades, 13 han estat per falta de factura justificativa, una ha presentat la renúncia i una està pendent de resoldre jurídicament l'al·legació presentada.

L'objectiu d'aquestes ajudes és incrementar el nombre de bicis al municipi per fomentar la mobilitat sostenible. L'Ajuntament es farà càrrec del 50% del cost d'una bicicleta, fins a arribar a un topall de 500 euros. Les bicicletes s'havien d'adquirir en comerços de Sant Cugat, i els sol·licitants de la subvenció han d'estar empadronats a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.