L'Avinguda Pla del Vinyet, la via més afectada per la disputa de la ReVolta

La cursa ciclista femenina arriba aquest diumenge al matí amb diferents afectacions a la ciutat


Temes relacionats

Ruben Peris: 'Volem que la ReVolta es consolidi com una cursa per etapes' (25/mai/21)

Més de 100 ciclistes participaran a la reVolta, que comença i acaba a Sant Cugat (11/mai/21)


  • Comparteix:

La ReVolta arriba aquest diumenge a Sant Cugat / Foto: Naikephotosport

La ReVolta arriba aquest diumenge a Sant Cugat / Foto: Naikephotosport

Sant Cugat acull aquest diumenge la sortida i l'arribada de la segona edició de la reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya. La disputa d'aquesta cursa, que començarà a les 10 h a l'avinguda de Pla del Vinyet i acabarà a les 13 h al mateix lloc, tindrà algunes implicacions en la mobilitat. Gairebé 100 ciclistes lluitaran per assolir el triomf amb el Movistar i el Massi- Tactic com a principals favoris.

D'entrada, l'estacionament estarà prohibit a tots els carrers per on passa el recorregut i a l'avinguda Pla del Vinyet, entre passeig Torreblanca i avinguda de Gràcia, des del dissabte 29, a les 18 h, fins al diumenge 30, a les 14 h. A més, es tancarà l'avinguda Pla del Vinyet entre l'avinguda de Gràcia i la plaça Gabriel Ferrater, el diumenge 30, de 7 a 14 h. Finalment, hi haurà talls de trànsit puntuals a tot el recorregut entre les 9.30 h i les 14 h del mateix diumenge.

Les línies i les parades dels autobusos urbans no es veuran alterades, tot i que podria haver-hi retards en el servei.



A continuació, un repàs cronològic del pas de la cursa per la ciutat i de les afectacions al trànsit que pot comportar:
  • Sortida neutralitzada a les 10 h, a l'avinguda Pla del Vinyet, 14. L'afectació d'aquesta zona es preveu fins a les 10.15 h.

  • Recorregut de sortida. Av. Pla del Vinyet, c. Francesc Moragas, av. Rius i Taulet, pg. Lluís Companys, c. Martorell, camí Can Gatxet, av. Montserrat Roig, av. Josep Valls, av. Can Cabassa, c. Fuerteventura, rbla. Baixador, c. Entroncament, C1413 direcció a Castellbisbal. Sortida real al Pk 8 de la C1413.

  • Recorregut d'arribada. Es preveu que la primera corredora o el grup capdavanter entri al terme municipal de Sant Cugat al voltant de les 12.40 h, moment a partir del qual quedarà tallat tot el recorregut. C1413, rotonda c. Entroncament, pas sota AP7, rotonda Valldoreix per rbla. del Baixador de Valldoreix, c. Pompeu Fabra, av. Montserrat Roig, av. de Bilbao, c. Àvila, c. Jaume I, av. Can Picanyol, pg. Olabarria, c. Safareigs, c. Àngel Guimerà, rbla. Ribatallada i av. Pla del Vinyet.

  • Arribada a l'avinguda Pla del Vinyet, cap a les 13.05 h.


  • En total, la reVolta fa un itinerari de 97 km per les comarques del Vallès Occidental, el Baix Llobregat, l'Anoia i l'Alt Penedès.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.