Sant Cugat recupera el nivell de risc de rebrot per sota de 100 punts del mes d'agost

Actualment el risc és de 76 punts, fregant el que es considera risc moderat contagi, que no s'aconsegueix des de fa 10 mesos


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu d'una sala on es fan PCR / ACN

Una imatge d'arxiu d'una sala on es fan PCR / ACN

Feia nou mesos que el risc de contagi de la Covid-19 a Sant Cugat no era tan baix. Actualment aquest indicatiu és de 76 punts, i no era tan baix des del 24 d'agost de l'any passat, moment en què va començar l'escalada cap a la segona onada. Ara en canvi, ha baixat dels 100 punts per primer cop en molt de temps en plena frenada de contagis gràcies al pla de vacunació. La resta d'indicatius de l'estat de la pandèmia a la ciutat segueixen la mateixa línia: la Rt és de 0,64, la incidència a 14 dies és de 117 i la taxa de positivitat és del 2%.

Un risc de rebrot a partir de 100 punts es considera risc molt alt; entre 70 i 100, risc alt; entre 30 i 70, risc moderat, i per sota de 30, risc baix. Ara mateix Sant Cugat està en risc alt, però a punt d'entrar en el risc moderat, un estat que no es té des de finals de juliol.

Joguines
Font: dadescovid.cat


Sant Cugat
Rt: 0,64 (-0,07)
Risc de rebrot: 76 (-95)
Contagis 6.385 (+80)
Pacients ingressats8 (+2)
Vacunats 1a dosi: 30.547 (+2.586)
Vacunats 2a dosi: 11.394 (+1.041)

[Aquesta notícia compara les dades d'una setmana per l'altra. Trobareu les dades diàries a la portada de la web de cugat.cat actualitzades]



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.