La Unipau homenatja Arcadi Oliveres amb un acte obert a la ciutadania de Sant Cugat

L'acte, divendres a les 18 h, ha exhaurit les entrades presencials, però es podrà seguir en directe a través de Cugat Mèdia


Temes relacionats

Arcadi Oliveres serà nomenat pel ple fill predilecte de Sant Cugat (25/mai/21)

Sant Cugat acomiada Arcadi Oliveres amb un llibre perquè el seu llegat 'perduri per sempre' (12/abr/21)


  • Comparteix:

Arcadi Oliveres en una imatge d'arxiu / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

Arcadi Oliveres en una imatge d'arxiu / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

Nou acte d'homenatge a l'activista i economista santcugatenc Arcadi Oliveres, que va morir fa poc més d'un mes amb 75 anys. En aquesta ocasió és la Universitat Internacional per la Pau (Unipau), entitat que Oliveres presidia, la que organitza un acte aquest divendres 4 de juny, a les 18 h al Claustre del Monestir. Les entrades presencials, amb aforament limitat a causa de la pandèmia, ja s'han esgotat, però l'esdeveniment es podrà seguir per 'streaming' a través de Cugat Mèdia.

L'Ajuntament, que col·labora també en l'organització de l'acte, ha nomenat aquesta setmana Arcadi Oliveres fill predilecte de Sant Cugat, en una sessió plenària extraordinària.

Arcadi Oliveres (1945-2021) era president de la Unipau i expresident de Justícia i Pau i la seva trajectòria li va valer nombrosos reconeixements, entre ells el Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat, el Premi Internacional per la Pau de l'ICIP (2017) i la Medalla d'Or al Mèrit Cívic de l'Ajuntament de Barcelona (2019). En el seu vessant polític, va fundar, juntament amb Teresa Forcades, Procés Constituent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.