Sant Cugat - La Mola - Sant Cugat: l'alternativa d'enguany a la marxa del Cap del Rec

El Club Muntanyenc organitza el 19 de juny la 14a Transfronterera, que canvia excepcionalment el paisatge pirinenc pel vallesà


  • Comparteix:

Silvano Bendinelli i Cesc Mullerat, a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Silvano Bendinelli i Cesc Mullerat, a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La 14a Transfronterera canvia enguany la tradicional marxa del Cap del Rec per un recorregut de Sant Cugat a la Mola. L'organització, el Club Muntanyenc Sant Cugat, ha preparat aquesta alternativa perquè es pugui mantenir la prova, que forma part de la Copa Catalana de Caminades de Resistència i que tindrà lloc el 19 de juny. Les inscripcions ja estan obertes al web de l'entitat i es podran formalitzar fins al 17 de juny.

La prova ofereix l'opció de dues marxes: una de 57,93 quilòmetres (que és la que compta per participar a la Copa Catalana de Caminades de Resistència), que va de Sant Cugat a la Mola i torna i té 3.760 metres de desnivell acumulat; l'altra és la versió curta, de 23,9 quilòmetres, amb 1.502 metres de desnivell acumulat i que arribarà fins a Can Llobateres.

Des de l'organització tenen clar que l'edició d'enguany no substitueix la marxa del Cap del Rec, sinó que és simplement una alternativa motivada per la situació sanitària. De fet, el director de la iniciativa, Cesc Mullerat, subratlla que per fer la prova amb total normalitat necessitaven "no tenir cap mena de restricció: era o blanc o negre". Malgrat que la modalitat esportiva és no competitiva, participar-hi (a la ruta llarga) dona punts per al registre de la Copa Catalana de Caminades de Resistència.

La sortida serà a les 6 h del matí del 19 de juny i hi haurà punts d'avituallament cada, més o menys, 10 quilòmetres. A diferència de marxes pre-Covid, els elements que es lliurin en aquestes fites seran totalment individuals i no es podrà compartir. Pel que fa al control, serà manual i sense contacte: s'haurà de dir el número de dorsal i des de l'organització ho apuntaran.


Cesc Mullerat

És excepcionalment així per adaptar-nos a la pandèmia. Ens hem volgut adaptar i necessitàvem no tenir cap mena de restricció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.