Cugat Mèdia presenta 'Lliçons de vida', un espai de converses molt humanes amb persones extraordinàries

Una iniciativa que permet conèixer històries i experiències vitals, profundes i encoratjadores


  • Comparteix:

Cugat Mèdia ofereix les històries més inspiradores / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia ofereix les històries més inspiradores / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia presenta 'Lliçons de vida', un programa televisiu de converses, dirigit i presentat per Mònica Lablanca, directora del mitjà públic de Sant Cugat. L'espai repassa la trajectòria personal i professional de personalitats de Sant Cugat que, des d'una perspectiva personal i íntima, expliquen històries de superació i esforç.

La sèrie s'ha estrenat amb una lliçó de vida de la mà d'Arcadi Oliveres, economista i activista per la pau, que va morir el passat 6 d'abril. Mònica Lablanca parla amb Oliveres sobre la seva trajectòria personal i professional, en una conversa propera i emotiva, en què l'espectador podrà conèixer l'empremta que l'economista ha deixat a Sant Cugat i al món. Una manera d'entendre i valorar la vida des de la voluntat de treballar per a un món millor, des de la coherència, la senzillesa i, sobretot, el pacifisme.

L'economista i activista Arcadi Oliveres / Foto: Lluís Llebot
L'economista i activista Arcadi Oliveres / Foto: Lluís Llebot

'Lliçons de vida' és un nou concepte de programa, un espai de reflexió, on els espectadors podran conèixer grans persones i grans històries, algunes d'elles potser dures, però, sobretot, històries de superació, d'esforç i perseverança de santcugatencs i santcugatenques. Lablanca destaca que les converses de l'espai són d'aquelles "que curen" i que, a més, descobreix "històries amb valors, tenacitat, coratge, força i valentia, que ens animen a tirar endavant". Tot plegat, apunta la directora del mitjà multimèdia de Sant Cugat, un conjunt de valors "amb els quals Cugat Mèdia s'identifica".

Les temàtiques de les entrevistes són tan diverses com ho són els seus protagonistes. A través d'històries i experiències personals dels testimonis, es dona veu a grans temes d'actualitat, com el feminisme, els moviments migratoris, els abusos sexuals, la mort d'un ser estimat o l'acceptació d'una malaltia, des d'un punt de vista de superació i fortalesa personal. Alguns dels protagonistes que passaran han passat pels focus de Cugat Mèdia són Vicki Bernadet, Carolina Amado, Ousman Umar i Arcadi Oliveres.

'Lliçons de vida' emet una nova història quinzenalment, els divendres, a través de cugat.cat/vida.


Mònica Lablanca

'Lliçons de vida' és un seguit de converses, converses que hem fet a personatges que tenen una història a explicar on darrere hi ha uns valors, una tenacitat, un coratge, força, valentia. És aquesta conversa més humana, més profunda, que volem mostrar i que ens ensenya moltíssimes coses. Són converses que curen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.